Kártyajáték - Csatározás - Bata puzzle

Kártyajáték - Csatározás - Bata puzzle
Kártyajáték - Csatározás - Bata puzzle
Kártyajáték - Csatározás - Bata puzzle
Kártyajáték - Csatározás - Bata puzzle
Ez avidám kártyajáték nagyon jó terep gyakorolni a szabályokat, az alkalmazkodást másokhoz, fejleszti a szociális készségeket. A vidám puzzle darabok kirakása fejleszti a taktikai érzéket és figyelmet.
Méret:
36 db kártya
Képesség fejlesztés:
memória, gondolkodás, kommunikáció, szociális készségek, figyelem
2 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Játékszabály:

Djeco: Bata-Puzzle _x0009__x0009_Vigyázz…csomagolás…utazááás!_x0009__x0009__x0009__x0009_DJ05125

Ajánlott életkor: _x0009_4+
Játékosok száma: _x0009_2-3 fő
A doboz tartalma: _x0009_36 kártyadarab, mely 6 db kirakó részét képezik; 6 jármű-kártya
A játék célja: _x0009__x0009_Légy te az első, aki a puzzle-darabok segítségével megépíti a járművét és útra kel!

Játékszabály: Minden játékos válasszon két járművet. Ezek közül az egyiket kell kiraknia 6 puzzle-darabból, hogy megnyerje a játékot. A jármű kártyák legyenek a játékosok előtt, hogy segítséget nyújtson a kép a puzzle összeállításához.

Az összes puzzle-kártyát osszuk szét a játékosok között. A lapokat a játékosok képes felükkel lefelé tegyék maguk elé egy pakliba.

A játékosok egyszerre emelik fel felső lapjukat (egy…, kettő, …. három-ra). A menetet mindig az a játékos nyeri, akinek a legmagasabb értékű a felfordított lapja. A kör nyertese felfordított lapokat magához veszi, és azokat a puzzle-darabokat, melyek a saját járműveihez tartoznak, beilleszti.

Ha két, vagy több játékos fordított fel ugyanolyan értékű lapot (ami a körben a legmagasabb értéket mutatja), akkor a kör győztesét egy „csatá-val” kell megtalálni. Azok a játékosok, akik előzőleg ugyanolyan, a körben a legmagasabb értékű lapot húzták, fordítsák fel következő lapjukat: akié a magasabb érték, az viszi az előzőleg felfordított lapokat is.

Ki nyer? Az lesz a játék győztese, aki a választott kártyái közül az egyik járművet először kirakja. Úgy is lehet győzni, hogy a két személyes játék esetén a játékos ellenfele összes kártyáját elnyeri.
Adatok
Gyártó
Djeco
Ajánlott életkor
4 éves kortól 8 éves korig
Cikkszám
DJ05125
Webáruház készítés
kandh