Társasjáték - Nyuszi ül a fűben - Little collect

Társasjáték - Nyuszi ül a fűben - Little collect
Társasjáték - Nyuszi ül a fűben - Little collect
Társasjáték - Nyuszi ül a fűben - Little collect
Társasjáték - Nyuszi ül a fűben - Little collect
Gyűjtögetős, számolós játék a legkisebbeknek. A társasjáték komplex fejlesztő hatása lehetőséget biztosít arra, hogy játékos helyzetben ügyesedjenek, okosodjanak a gyerekek. Segíti őket a koncentrációban, fejleszti a kitartást, ami megalapozza hogy később is tudjanak alkalmazkodni a nehézségekhez.
Méret:
21,5 x 21,5 x 3 cm
7 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Játékszabály:

Djeco társasjáték: Little COLLECT _x0009__x0009__x0009__x0009_ cikkszám: DJ08558


2,5 – 5 év_x0009__x0009_2 játékos_x0009__x0009_10 perc

A kis nyuszik nagyon mohók és ha szeretnél közelebb kerülni hozzájuk jobb, ha van a tarisznyádban néhány répa, vagy pár szem borsó. De vigyázz, mert a róka épp errefelé portyázik!

A doboz tartalma: 2 kör alaplap, 22 kártya, 6 nyuszi, 6 borsószem, 6 répa

Előkészületek: Mindkét játékos vegyen magához egy kör alakú alaplapot (kertet) és tegye maga elé. Keverjétek meg a kártyákat és tegyétek magatok közé egy pakliba lefelé fordítva. Tegyétek a borsókat, a répákat és a 6 nyuszit a húzópakli mellé.

Játék menete: A legfiatalabb játékos kezd, majd egymás után következtek. Ha rád kerül a sor, húzz egy kártyát a pakliból és vidd véghez a megfelelő akciót az alábbiak szerint:

_x0009_
Ügyesen szüreteltél! Vegyél el egy répát és tedd a kertedbe. Ha már van 3 répád, akkor sajnos nem maradt több hely, nem történik semmi sem.

Ügyesen szüreteltél! Vegyél el egy borsót és tedd a kertedbe. Ha már van 3 borsód, akkor sajnos nem maradt több hely, nem történik semmi sem.

Fincsi a répa! Ha van legalább 1 répád a kertedben, akkor vegyél magadhoz egy nyuszit és helyezd a kertedbe. Ha nincs répád, akkor sajnos semmi sem történik.

Fincsi a borsó! Ha van legalább 1 borsód a kertedben, akkor vegyél magadhoz egy nyuszit és helyezd a kertedbe. Ha nincs borsód, akkor sajnos semmi sem történik.

Légy óvatos, mert errefelé ólálkodik a róka! Tegyél vissza egy nyuszit a kertedből az asztal közepére. Ha nincs nyuszid, akkor semmi sem történik.


Ezután a másik játékoson a sor, hogy felfordítson egy lapot a húzópakli tetejéről

Játék vége:
Akkor nyered meg a játékot, ha elsőként gyűjtesz a kertedbe 3 nyulat, 3 répát és 3 borsót.

Jó játékot kívánunk!
Adatok
Gyártó
Djeco
Ajánlott életkor
2 éves kortól 5 éves korig
Milyen képességeket fejleszt?
figyelem, szociális készségek, kommunikáció, szem- kéz-koordináció, kézügyesség
Cikkszám
DJ08558
Webáruház készítés
kandh