Foxy Mini + bébitakaró csomagban

-18%
Novinky
Foxy Mini + bébitakaró csomagban

A csomag tartalma 1 db audió lejátszó, 1 db plüss és egy bébitakaró

69,5
Akcia: 57,1
Od: 01.10.2019   Do vypredania zásob!
podrobnosti
Údaje
podrobnosti

Az audió lejátszó 3 db LR1130 típusú gomb elemmel működik. A csomag elemet nem tartalmaz.A plüss:30°C-n mosható, mert apró balesetek bármikor történhetnek.
Gépben szárítható.
A szemek és az orr mind varrással készülnek, mert az apró műanyag darabok veszélyt jelenthetnek.
A plüsshöz használt Velcros® anyag szuper puha, véletlenül sem sérti meg a baba érzékeny bőrét.
Minden idetartozó biztonsági előírásnak megfelel, sőt meg is haladja azokat.
Maci, kutyus és nyuszi változatban kapható, széles színválasztékkal.


Az audió lejátszó:


Manuálisan indítható, szünetmentes lejátszás
Szabályozható hangerő
Létrejöttét több éves kutatás előzte meg a magzati hangok terén, míg végül megszületett a ma is használt változat.
Praktikus kialakításának és a tetején lévő fogantyújának köszönhetően könnyedén a kiságyhoz rögzíthető, ami különösen hasznos az allergiás babák esetében.
Hangereje szabályozható.
Megfelel minden idevonatkozó Európai Uniós előírásnak.
Az audió lejátszóra 2 év garanciát biztosítunk.


Hogyan használhatjuk a leghatékonyabban a Babiage Doodoo-t?Ami a legfontosabb, és mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy minél hamarabb kezdjük el használni, annál hatékonyabban működik. Ajánlott már a szülészetre is bevinni, és az első naptól fogva alkalmazni.

Ez persze nem azt jelenti hogy nagyobb babáknak nem érdemes kipróbálni, a Babiage Doodoo-t sikeresen használták kórházakban, és számtalan anyukától kapunk pozitív visszajelzéseket egészen 12 hónapos korig.

Fontos tudni hogy néhány esetben szükség van egy két-három napos időszakra, amíg a baba hozzászokik a Doodoo-hoz, de ha ez megtörtént észre fogjuk venni, hogy sokkal könnyebben tudjuk elaltatni a csöppséget.

A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha minden alkalommal használjuk amikor a baba elalváshoz készül, legyen ez nappal vagy éjszaka.A rendszeres használat megnyugtatja a babát elalvás előtt, rutinná válik.

A Doodoo elhelyezésénél azt szoktuk javasolni, hogy tegyük közel a babához, de úgy, hogy az első hónapokban ne érje el és ne tudja megfogni, valamint mindig fordítsuk a plüss pocakját a baba fele, hogy jól hallja a hangokat. Alapfunkciójában eredeti anyaméh hangot ad, mely 3 perc után kikapcsol, de ha az újszülött sírni kezd, vagy ha megmozdítjuk, újra bekapcsol.

Ha úgy gondolja, hogy a baba allergiás, ne használjon semmilyen plüss állatot.

A Babiage Doodoo használható a plüss nélkül is, ez esetben javasoljuk, hogy rögzítse az audió lejátszót a kiságyhoz, úgy hogy a baba ne érhesse el.A baba a felismerhetetlenségig szétrágta a kedvenc játékát, vagy egyéb baleset történt a plüssel?

Szeretnél egy tartalékot csöppséged kedvenc játékából?

Nem gond, kaphatóak plüss állatok audió lejátszó nélkül is!

Údaje
EAN číslo
0183CST
Stav
Novinky    
WebShop System