BalanceOil+ Premium, 300 ml

BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml
BalanceOil+ Premium, 300 ml

BalanceOil+ Premium, 300 ml

 

A kiválóság prémium. A BalanceOil+ Premium teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő. A kivételes, innovatív vegyületben R.E.V.O.O. olajat használtunk fel, ami nagy mennyiségű polifenolt és számos fitotápanyagot biztosít. Ezért a BalanceOil+ Premium minden eddiginél hatékonyabb és eredményesebb felszívódást és lipidvédelmet tesz lehető a vérben; biztonságosan növeli az omega-3 szintjét, beállítja az omega-6:3 arányt, előnyös koleszterinszintet hoz létre, és jótékony hatással bír a szív2, és az agy1 szempontjából.

Tartalom: 300 ml

27 360 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Főbb előnyök
 • Hozzájárul az agy normál működéséhez1 és a szívműködéshez2, mivel a napi adag 700 mg DHA-t tartalma
 • Hozzájárul az immunrendszer egészségéhez 3, mivel a napi adag 20 µg D3-vitamint tartalmaz
 • Segít fenntartani a szervezetben az EPA és DHA megfelelő szintjét
 • Segít fenntartani a szervezetben az omega-6 és az omega-3 megfelelő szintjét
 • Segít fenntartani a szervezetben a polifenolok szintjét, így megvédve a vérzsírokat az oxidatív stressztől6
  Tápérték
    12 ml
  Halolaj 6627 mg
  Omega-3 zsírsavak 2478 mg
    ebből C20:5 (EPA) 1283 mg
    ebből C22:6 (DHA) 683 mg
  Olívaolaj 4092 mg
    ebből olajsav (omega-9) 3069 mg
    ebből polifenolok 12,8 mg
  D3-Vitamin (az RV 400%-a*) 
  20 µg

  *RV V = a napi ajánlott mennyiséghez mint referenciaértékhez viszonyítva  

   

  Összetevők:

  Halolajok (szardellából, makrélából, szardíniából), hidegen sajtolt olívaolaj, vegyes tokoferolok (antioxidánsok), természetes narancs-citrom-mentaaroma, D3-vitamin (kolekalciferol).

  BalanceOil+ Premium: Halolaj és olívaolaj harmóniában az igazolt ereményekért
  A BalanceOil+ Premiumban található tudományos összetétel ötvözi az egyedülálló halolaj minőséget kedvező mennyiségű omega-3-mal és omega-7-tel, valamint egy tudományosan igazolt olívaolaj-mértéket, amely rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, fitotápanyagokat és omega-9-et, és így hozzájárul az omega-3 lipidek fokozott oxidatív stabilitásához.6 A polifenolok kötődnek az omega-3-hoz, és hatékony antioxidánsok, megakadályozva a lipidek oxidációját.6 Az R.E.V.O.O olaj nagy menynyiségű polifenoljai utánozzák a halakban természetesen jelenlévő polifenolokat, és a sérülékeny omega-3-at továbbítják a testben, amíg biztonságosan át nem juttatják őket a sejtmembránon. A polifenolok és a tengeri lipidek erősen szinergikus módon működnek együtt, lehetővé téve a szervezet számára, hogy az biztonságosan felszívja, beállítsa és fenntartsa az omega-3-szintet a szükséges 8% fölötti szintre, ami szükséges az omega-6:3 egyensúly 3:1 alatti értékre történő beállításához. Az átlagos omega-6:3 arány azoknál az embereknél, akik nem szednek omega-3-tartalmú étrend-kiegészítőket, Észak-Európában 12:1, Európában 15:1, az USA-ban pedig 25:1, derül ki a világ legnagyobb esszenciális zsírsavakat tartalmazó adatbázisának kutatása alapján, amelyhez 600 000+ tesztet elemeztek a Vitas Analytical Services független laboratóriumában. A BalanceOil+ Premium készítmények 120 napig történő szedése után az összes földrajzi régióban az átlagos arány 3:1 alatti.

  A revolutionary extra virgin olive oil a BalanceOil+ Premiumban
  A Balance Oil+ Premium extra szűz olívaolajjal készül, egy szabadalmaztatott gyártási eljárás során, amely hitelesített koroneiki olajbogyókból származó szabadalmaztatott R.E.V.O.O. olajat nyújt páratlan mennyiségű polifenollal, olajsavval, illetve számos fitotápanyaggal és más összetevővel. Valójában a R.E.V.O.O-ban akár 30-szor magasabb a polifenoltartalom, mint a szokásos extra szűz olívaolajokban. A magas omega-9 (olajsav) tartalma egy másik fontos jellemző, amely aktívan támogatja a vér koleszterinszintjének normalizálódását15. Prémium minőségű összetevő, és kiskereskedelmi ára egyenként 69,00 €/250 ml, fenomenális tápanyagtartalma pedig alább látható:

  A revolutionary extra virgin olive oil fitotápanyagtartalma
  Olíva polifenolok           2650 mg / kg
  Hidroxitirozol és tirozol 1300 mg / kg
  Oleokantal + oleacein   1200 mg / kg
  Oleuropein                        20 mg / kg
  Szkvalén                       3740 mg / kg
  E-vitamin                         330 mg / kg
  Maslinsav                          56 mg / kg

  Ajánlott felhasználás: 0,15 ml/testtömeg-kilogramm. Az adagolást a testtömeg alapján kell beállítani. 50 kg testtömegű felnőttek: napi 7,5 ml. 80 kg testtömegű felnőttek: napi 12 ml. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást.

  Figyelmeztetés: Ha vérhígító gyógyszert szed, a BalanceOil+ Premium alkalmazása előtt konzultáljon orvosával.

  Tárolás: A bontatlan üvegeket sötét, száraz helyen, szobahőmérsékleten vagy hűtőszekrényben kell tárolni. A felbontott palackok hűtőszekrényben tárolandók, és 45 napon belül felhasználandók. 4 °C alatti hőmérsékleten a termék az olívaolaj megdermedése miatt zavarossá válhat. Szobahőmérsékleten ez a zavarosság ismét megszűnik. Gyermekektől elzárva tartandó!

Adatok
Cikkszám
z3
Webáruház készítés
kandh