Ajánlások

Kedves Kismamák!

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a képen látható Doodoo anyaméh hangot adó plüsst.
A bababarát szülészeteken alapszabály, hogy az újszülöttet azonnal az édesanyja mellkasára helyezzük, ezzel biztosítva azt, hogy hallja anyukája szívverését, érezze testmelegét és lélegzetét.
A gyermek így továbbra is részesülhet abból a biztonságból, amit az anyaméhben élt át. Ezt az élményt adja tovább a bébinek a Doodoo plüssök használata. Altatáskor a kiságyba melléjük téve a Doodoo bébi játék azt az érzést teremti meg, amit a baba az anyaméhben élt át. Szülés után az édesanyára helyezett újszülött szinte mindig megnyugszik, békésen, boldogan fedezi fel azt a világot, amibe bekerült.
Ezt a békés biztonságot tartja fent egy ilyen Doodoo segédeszköz, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok.

Üdvözlettel:

Dr. Kassai Enikő

Szülész-nőgyógyász 

http://joszules.hu/news/view/ajanlas

 

 

Kedves Kismamák!

Szeretnék egy pár szót írni a Doodoo anyaméh hangot adó plüssről. Újszülött osztályon dolgozom, ahol volt szerencsém kipróbálni a Doodoo plüss állatkákat. Különböző kezeléseknél, mint például a kékfénykezelés, az újszülött nehezen viseli az édesanyja távolságát, azonban a Doodoo plüssjáték megnyugtatóan hatott. A síró újszülött az anyaméh hangot adó plüss hallatára megnyugszik, elalszik. A nyugtató cumi helyett jószívvel ajánlom a Doodoo anyaméh hangot adó plüsst!

Seres Gizi

Újszülött osztály, részlegvezető főnővér

 

 

 

 

ÉS AHOGY AZ ANYUKÁK VÉLEKEDNEK

 

 

Szia! 
Tegnap reggel megszületett Hanna baba. Este beraktam mellé a Doodoo kutyusát. Ha felébred és sír egy picit, amint bekapcsol a kutyus, arra fordítja a fejét és már alszik is tovább.:)

Anikó

 

 

 

Sziasztok!
Olivér most 7hetes, már várandósan is szemezgettem a Doodoo-val, de valahogy úgy voltam vele, hogy áh nem kell majd úgyis ráérzünk.. hát tévedtem.. Egyik hajnalban mikor negyedjére keltünk fel kivenni a kiságyából /mert mikor letesszük pár percen belül felkel/ akkor úgy voltam vele, hogy csak azért is kell még MA :D Olvastam a papíron, hogy esetenként 2-3 nap kellhet, hogy használjon, de már első éjszaka volt egy kis sikerünk, és azóta is minden altatáshoz használjuk. Ami még változás, hogy eddig csak kézben sikerült elaltatni, de most már ha leteszem simogatom és szól a Doodoo akkor pár perc és alvás :) Aki teheti szerezze be már a picúr születésére, én bánom, hogy nem vettem hamarabb!

Edina

 

 

 

Kedves Doodoo!
Ő itt a mi kicsi kincsünk, Szilàrd ès az ő "zúgó macija" :)
Pàr napos korától segíti a megnyugvását, és őrzi az álmát. Köszönjük! :)

Ágota

 

 

 

Kedves Doodoo! 
Mi is imádjuk a kutyust, még sétálni is elkísér minket rendszeresen. Bianka azóta jobbakat alszik, és ami fontos, könnyebben vissza is alszik egy-egy felriadáskor. Imádom, hogy nem kell azonnal berohannom hozzá, Doodoo kedvesen végzi a dolgát.
Köszönjük.

Hajnalka

 

 

 

 

Webáruház készítés
kandh