Kártyajáték - Dinók csatája - Batasaurus

Kártyajáték -  Dinók csatája - Batasaurus
Kártyajáték -  Dinók csatája - Batasaurus
Kártyajáték -  Dinók csatája - Batasaurus
Kártyajáték -  Dinók csatája - Batasaurus
Ez a vidám kártyajáték szuper memória fejlesztő, segít a számok megjegyzésében miközben vidám időtöltés az egész családnak.
Méret:
48 db kártya
Képesség fejlesztés:
memória, gondolkodás, kommunikáció, szociális készségek, figyelem
3 220 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Játékszabály:

Djeco kártyajáték: BATASAURUS_x0009__x0009__x0009__x0009__x0009__x0009_ _x0009__x0009_ Cikkszám: DJ05136

Ajánlott életkor: _x0009_5-99 éves korig
Játékosok száma: _x0009_2-4 fő
A doboz tartalma: _x0009_48 dinoszaurusz kártya (4 X 12 sorozat dinoszaurusszal). Minden dinoszauruszhoz tartozik egy szám 1 és 12 között, ami az erejét jelöli (az 1-es a leggyengébb, a 12-es a legerősebb).
A játék célja: Nyerj meg minél több összecsapást és szerezz minél több dinó kártyát.

Előkészületek: Minden játékos fog egy sor kártyát annak mind a 12 lapjával. Összekeverik a saját lapjaikat és egyesével, képpel felfelé kiterítik őket, abban a sorrendben, ahogy felhúzzák őket. Rendezhetik 2 sorba 6 kártyánként, vagy 3 sorba 4 kártyánként. Ezután, 30 másodpercük van arra, hogy megjegyezzék a kártyák helyét, majd az összes lapot lefordítják, de nem mozdítják el.

A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd. Amikor valaki sorra kerül, felfordít egy tetszőleges lapot a saját 12 kártyája közül és az asztal közepére teszi. Ezután órajárással megegyező irányban mindegyik játékos ugyanígy tesz, amíg nincs mindenkinek egy lapja középen. Az a játékos, aki a legerősebb lapot játszotta, viszi az összes kártyát. Ezeket maga mellé rakja egy kupacba, mint megnyert kártyákat. Aki megnyerte a kört, az kezdi a következőt, és így tovább…

Különleges esetek: Ha egy vagy több játékos ugyanolyan erősségű kártyát játszott ki, “csata” robban ki köztük. Ezek a játékosok újabb tetszőleges kártyát játszanak ki, de ezeket a lapokat egyszerre fordítják csak fel.
Aki a legerősebb lapot játssza ki ebben az esetben, viszi az asztal közepére betett összes kártyát.
Ha egy vagy több játékos ismét azonos erősségű lapot játszott, csak ők folytatják a háborút ugyanezen a módon, amíg valamelyikük meg nem nyeri a kört.

Megjegyzés: Ha több játékos játszik ki ugyanolyan erősségű lapot, de egy másik játékos kártyája erősebb, nincs háború. Ebben az esetben az erősebb lapot kijátszó játékos nyeri a kört.
Ha 3 vagy 4 játékos játszik, elképzelhető, hogy lesz, akinek marad saját lapja a játék végére. Ezeket a lapokat a saját megnyert lapjaikhoz számolják.

Ki nyer? Az a játékos, aki a legtöbb kártyát nyeri, megnyeri a játékot.
Adatok
Gyártó
Djeco
Ajánlott életkor
5 éves kortól 99 éves korig
Cikkszám
DJ05136
Webáruház készítés
kandh