Kártyajáték - Lefekvés előtt - Bisous Dodo

Kártyajáték - Lefekvés előtt -  Bisous Dodo
Kártyajáték - Lefekvés előtt -  Bisous Dodo
Kártyajáték - Lefekvés előtt -  Bisous Dodo
Kártyajáték - Lefekvés előtt -  Bisous Dodo
Egy fárasztó nap végén, amikor a gyerekek azért még nyüzsögnének, ez a kedves altató játék segít kicsit ellazulni, és az éjszakára hangolódni. A játék végén annyi puszi, ölelés, dalocska "jár" a kicsinek, amennyit a kártyák mutatnak
Képesség fejlesztés:
memória, gondolkodás, szociális készségek
5 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Részletek
Játékszabály:

Djeco: Bisous Dodo - Jóéjt puszi _x0009__x0009__x0009__x0009__x0009__x0009_Dj 05176
 
Ajánlott életkor: _x0009_3-6 éves korig
Játékosok száma: _x0009_2 játékos részére (1 játékos, 1 irányító)
Tartalom: _x0009__x0009_32 kártyalap, 2 szereplő és egy ágy

A játék célja: _x0009_A lehető legtöbb lapot gyűjteni mielőtt a következő 3 lapot kapjuk: lepedő, párna és a kedvenc takaró

Játékszabály: A játékos teljesen kiüríti a dobozt és az egyik alakot az ágyon lévő dobozba teszi az ébren lévő „nyitott szem” oldallal. A másik figurát félre kell tenni.
A játékvezető alaposan összekeveri a kártyákat és odaadja a paklit a játékosnak lefelé fordítva a lapokat.
A játékos egyesével felfordítja a lapokat maga előtt.
A lap, amit felfordít annyi puszit, dalt és cirógatást, csiklandozást mutat, amennyit kaphat később. De vigyázat! Minden alkalommal, amikor egy „nap” kártyát fordít fel, akkor el kell tennie 1, 2, vagy 3 kártyát a pakliból (a napocskák száma szerint). A „nap” kártyát és a kivett lapokat félre kell tenni.
Amikor a játékos egy „párna” lapot húz, akkor azt a figura feje alá kell tennie az ágyba. A „lepedő” lapot a figura lábára kell tennie, és a „kedvenc takarót” a figura mellé kell tenni, vagy a lepedő fölé.
Amint ez a 3 lap összegyűlik, akkor a játéknak vége van.
A játékosnak oda kell adnia a játékvezetőnek minden kártyát, amit húzott. A vezető felfordítja azokat egyesével és annyi puszit, vagy csiklandozást ad, vagy dalt énekel, amennyi a kártyán van (lásd kártya lábjegyzet). Amikor az egész kártyapakli el lett használva akkor „Jó éjszakát” kell mondani a figurának, mielőtt megfordítjuk (hogy az alvó „csukott szemű”oldalt mutassa) hogy mehessen aludni. Jó éjt!
Adatok
Gyártó
Djeco
Ajánlott életkor
3 éves kortól 6 éves korig
Cikkszám
DJ05176
Webáruház készítés
kandh