MIÉRT ÉPPEN A DOODOO?

Doodoo: Szép álmok a babának...és Neked!

Kedves kismamák, leendő apukák, rokonok, barátok!

Szeretnénk bemutatni nektek Doodoo-t, az anyaméh hangot adó macit.

“A Doodoo két részből áll, egy antiallergén plüssből és egy audió lejátszóból.

Alapfunkciójában ugyan azt a hangot adja, melyet a baba 9 hónapon át a pocakban hallott.

Az audió három perc után kikapcsol, de ha az újszülött sírni kezd, vagy, ha a Doodoo-t megmozdítjuk, újra bekapcsol. A másik funkció egy megnyugtató zene, amit nagyobb babák is szívesen hallgatnak.”

Belgiumból érkezett hozzánk, de Németországban, Ausztriában is több éve használják, több száz teszten sikeresen vizsgázott. 

Mi is saját tapasztalat alapján kerültünk kapcsolatba vele, és ámultunk, hogy a hasfájás miatt nagyon nyűgös 2 hónapos kisbabánknak a Doodoo mennyit segített. Percek alatt megnyugodott tőle,  és életében először este kilenctől reggel ötig aludt. El is határoztuk, hogy elhozzuk Magyarországra, mert külföldi rokonoktól kaptuk, itthon egyáltalán nem volt elérhető. 

Doodoo azóta is többször bizonyított, csak azt sajnálom, hogy nem került hozzánk hamarabb. Nagyon sok nyűgös estét megúszott volna a babánk és mi is, mert szakirodalom ide vagy oda, más olvasni és megint más megnyugtatni a gyakorlatban a picit,  és főleg ágyba szoktatni a fájdalom miatti kellemes ringatás után…

 Doodoo természetes módon nyugtatja meg az újszülötteket és a kisbabákat is. Vannak babák, akinek már az első napok is nyűgösebben telnek, és jól jön a segítség a lábadozó anyukáknak, mert elfedi a kórházi zajokat és az újszülött számára ismerős, megnyugtató hangot ad, megkönnyítve az elalvást. Persze az első kb 1-2 hétben, a születés miatti kimerültség és a sárgaság aluszékonnyá teszi az újszülöttet. Sok anyuka örül ilyenkor (mi is így voltunk), hogy minta baba  érkezett. Ám amikor kiürül a szervezetből a sárgaságot és aluszékonyságot okozó bilirubin, akkor láthatjuk, hogy milyen habitusú az új családtag. Mindenesetre, akármilyen karakterű is a pici, nagyon jól jön, ha nem ölben ringatva, hanem az ágyikójában tud elaludni, mert hosszú távon a baba és a család számára is nagyon fontos, hogy ne egy kimerítő tortúra legyen az elalvás.

Ebben segít Doodoo!

Kiemelten fontos, hogy lehetőleg a születéshez minél közelebbi időpontban kezdjük el a használatot. Sok pozitív visszajelzést kapunk “nagyobb”, 12 hónap körüli babák anyukáitól, de ebben a korban nem annyira tökéletes az arány.

Tehát, ha teheted, vidd magaddal már a szülészetre, hogy hoszzú távon megoldódjon az altatás problémája, és derüsen ébredjen a család.

Amennyiben babalátogatóba mész, megtaláltad a különleges, a baba és az anyuka számára is hasznos ajándékot. ;)

 Az Ajánlások menüpontban szakorvosi ajánlást és anyukák ajánlását is megtalálod. A “Doodoo bébi játék" facebook oldalunkon rengeteg elégedett anyuka írt bejegyzést a tapasztalatokról.

 

Boldog babavárást és még boldogabb babázást kívánunk!

 

 

Webáruház készítés
kandh